RO EN
Coșul este gol

CTDS vrea platforma online de licitatii pentru servicii de dirigentie de santier

Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier (CTDS) are in vedere dezvoltarea unei platforme online de licitatii in vederea achizitiei de servicii de dirigentie de santier. De asemenea, planurile pentru 2020 ale Colegiului vizeaza continuarea demersurilor pentru a deveni o organizatie de utilitate publica, dar si procedurile de actualizare a legislatiei ce vizeaza dirigintii de santier, pentru ca aceasta sa fie mai clara.
Aceste criterii de actiunie pe anul 2020 au fost conturate si asumate in cadrul adunarii anuale a CTDS, ce a avut loc la 22 februarie, in Bucuresti. In cadrul intalnirii, zeci de diriginti de santier prezenti au dezbatut principalele probleme ale breslei.
"Printre acestea, trei se dovedesc, in continuare, cele mai importante: lipsa fortei de munca, birocratia si lipsa informatizarii institutiilor statului, precum si practica unor specialisti de a nu verifica lucrarile dar de a si le insusi", a declarat Cezar Petre, presedintele CTDS.
Cu peste 1.500 de membri, CTDS este singura organizatie profesionala care reuneste specialistii autorizati cu rol in urmarirea si asigurarea executarii unor lucrari de calitate in domeniul constructiilor si instalatiilor aferente.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter