RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata de materiale pentru constructii - APMCR

Claudiu Georgescu, presedinte al Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania: "Blocarea investitiilor de pe piata rezidentiala va avea un efect negativ asupra producatorilor si distribuitorilor de materiale pentru zidarie, care se vor confrunta cu o scadere a profitului si chiar cu inchiderea unor unitati mici. Pe piata betoanelor se va constata o crestere a concurentei. Paradoxal, diferenta dintre societatile care desfasoara afaceri in acest domeniu va fi facuta de cresterea calitatii produselor si de gradul de innoire al acestora.
Singurele solutii pentru relansarea sectorului constructiilor si - implicit - a pietei materialelor pentru zidarie, agregatelor si betoanelor sunt reprezentate de deblocarea creditelor bancare si de majorarea gradului de accesare a fondurilor europene, in sensul elaborarii de catre autoritatile locale a unor proiecte fezabile".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter