RO EN
Coșul este gol

AmCham: Urmeaza derularea de investitii in noua generatie de tehnologii digitale

Potentialul Europei Centrale si de Est de a deveni o platforma pentru dezvoltarea sustenabila a afacerilor in domeniul tehnologiilor avansate, productiei, inteligentei artificiale, tehnologiei cloud, precum si o destinatie pentru turismul de lux si cultural, a fost subiectul analizat de investitorii prezenti sau interesati de aceasta zona in cadrul forumului regional de investitii organizat de Camerele de Comert Americane (AmCham) din aceste tari.
Europa Centrala si de Est reprezinta un procent semnificativ al economiei europene, atat in prezent cat si potentialul pentru viitor. 28% din cetatenii Uniunii Europene locuiesc in tarile acestei regiuni. 15% din totalul PIB-ului european este generat aici. Mai mult, din 2015, 20% din cresterea PIB-ului UE se datoreaza companiilor cu operatiuni in aceste tari. In timp ce la nivelul UE capacitatea de productie a crescut cu 12% iar cea a tehnologiilor avansate cu 25% din anul 2010 incoace, in regiune aceste cresteri au fost de 27% si respectiv 53%. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter