RO EN
Coșul este gol

ALLBIM lanseaza Management software STRUMIS pentru constructii metalice

AllBim, furnizor de solutii complete de software pentru arhitectura si constructii, anunta lansarea Strumis, noul sistem informatic de gestiune pentru producatorii de otel. Acesta este un sistem complet de management al informatiei si al productie pentru fiecare companie prefabricatoare de elemente din otel, avand scopul de a minimiza cheltuielile generale si costurile si de a maximiza productivitatea si rentabilitatea in fiecare pas al procesului de fabricare a otelului.
Strumis este dezvoltat si utilizat de catre ingineri experti ai industriei si include instrumente de management pentru informatii exacte in timp real, conform datelor developerului.
"Strumis conecteaza, eficientizeaza si simplifica resursele din toate proiectele de fabricare a otelului, reducand erorile si sporind eficienta, oferind o trasabilitate completa in cadrul proiectului. Solutia include instrumente de management pentru informatii exacte in timp real si furnizeaza cunostinte relevante ale bunelor practici din industrie. Software-ul este dezvoltat si utilizat de catre ingineri experti ai industriei", spun reprezentantii AllBim.
Cu prilejul lansarii Strumis in Romania, AllBim organizeaza un eveniment de lansare alaturi de Strumis Ltd., luni, 21 noiembrie 2022, online, de la ora 11:00. Pentru informatii suplimentare si inscrierea la webinar, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter