RO EN
Coșul este gol

POLYCLOSE: Targul din Belgia isi deschide portile pe 16 ianuarie

In perioada 16-18 ianuarie 2014, centrul expozitional Flanders Expo, din localitatea Gent – Belgia, va deveni gazda targului de tamplarie termoizolanta Polyclose, aflat la editia a XVI-a. Organizat o data la doi ani, evenimentul este considerat cel mai important din zona Benelux si prezinta cele mai noi produse si tehnologii specifice sectorului de ferestre si domeniilor conexe. Referindu-se la expozitia din acest an, Guy Martens, director de proiect in cadrul Limaco NV, organizatorul targului, a declarat ca „inca din august 2013, peste 85% din standurile disponibile au fost deja inchiriate, ceea ce constituie un real succes daca se tine cont de conditiile economice curente. Ca urmare a acestei realitati speram ca, dupa finalizarea evenimentului, sa putem raporta o revenire la capacitatea Polyclose din 2008 (ultimul an de crestere economica), moment in care s-au reunit in cadrul targului peste 16.249 de vizitatori si 350 de expozanti. Indiferent de rezultate, consideram ca suntem capabili sa redevenim principalul loc de intalnire a profesionistilor bransei din intreaga Europa – si mai ales din zona Benelux, mai ales ca, in comparatie cu 2008, numarul de vizitatori strict specializati (angajati ai firmelor din sectorul de ferestre) a sporit in 2012 cu 25%”. La editia anterioara, organizata in urma cu doi ani, au participat mai mult de 14.000 de vizitatori specializati (din 11 state diferite, din care 23% au fost din Olanda) si 260 de companii expozante, dar s-a constatat o scadere fata de 2010, cand Polyclose a reunit 15.508 vizitatori specialisti din 32 de tari si peste 300 de expozanti, suprafata neta a standurilor insumand in ambele cazuri 28.000 mp. Ca urmare a modificarii exigentelor pietei, la actuala editie participantii vor promova solutii integrate, elemente modulare, noi sisteme a caror utilizare asigura sporirea eficientei energetice si produse pentru constructii sustenabile (case pasive, cladiri „verzi” si altele).
***
Prima editie a Polyclose a avut loc in anul 1991, iar intre timp evenimentul a devenit cel mai important targ de profil din regiunea Benelux – si nu numai. Vizitatorii – in cea mai mare parte specializati – se pot familiariza cu tot ceea ce inseamna inovatie in sectorul de ferestre, usi, sisteme de umbrire, fatade si tehnologii de acces. Polyclose ofera, astfel, o imagine de ansamblu asupra tuturor elementelor de anvelopare ce intra in componenta unei cladiri, inclusiv porti si sisteme de imprejmuire. Informatii suplimentare, la www.polyclose.be

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter