RO EN
Coșul este gol

VRANCEA: Investitii de 52 milioane euro pentru reabilitarea a 32 de drumuri judetene

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, domnul Marian Oprisan, a semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru obiectivul de investitii ”Modernizare DJ 204F, in lungime totala de 4,9 km, sector Slobozia Ciorasti-Armeni km 0+000 - km 2+000, L=2 km, comuna Slobozia Ciorasti si sector Oreavu-Gugesti km 9+100 - km 12+000, L=2,9 km, comuna Gugesti, judetul Vrancea” - Lotul II de lucrari ”Sector Oreavu-Gugesti, km 9+100-km 12+000”.
Vor fi realizate lucrari de reabilitare si modernizare a drumului judetean pe o lungime de 2,9 km, dupa cum urmeaza:
- Vor fi turnate: strat de balast - 15 cm, strat de piatra sparta- 15 cm, strat de legatura mixtura asfaltica - 6 cm, strat de uzura - 4 cm
- Vor fi construite santuri din beton si pamant, podete dalate, tubulare si prefabricate
- Va fi realizata semnalizarea rutiera
- Va fi construit un pod nou peste paraul Oreavu, cu o lungime de 25,55 metri si o latime de 10,30 metri, realizat din 9 grinzi prefabricate din beton precomprimat.
Termenul de executie al lucrarilor este de 12 de luni. Valoarea totala a investitiei este 3.886.543 lei, cu TVA inclus (echivalentul a 850.000 euro). Obiectivul de investitii este finantat de Guvernul Romaniei, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) II 2017-2020.
In urma cu o saptamana, presedintele Marian Oprisan a semnat pe teren, la Slobozia Ciorasti, ordinul de incepere pentru Lotul 1 de lucrari din cadrul acestui obiectiv de investitii, respectiv pentru sectorul Slobozia Ciorasti-Armeni km 0+000 - km 2+000, L=2 km.
In urmatoarea perioada vor incepe lucrarile de reabilitare si modernizare pentru alte drumuri judetene, care fac parte dintr-un amplu program initiat si sustinut de presedintele Consiliului Judetean Vrancea. Este vorba despre 32 de obiective de investitii, drumuri si poduri judetene, in valoare totala de 239.594.683 lei (echivalentul a 52 milioane de euro), finantate in cadrul PNDL II.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter