RO EN
Coșul este gol

RUUKKI: Cele mai mari cresteri ale vanzarilor sunt in Europa Centrala si de Est

 
Veniturile companiei finlandeze in ECE s-au majorat cu peste 25%, in timp ce media de crestere pe grup a fost una de 16%. Managementul segmentului de componente pentru constructii metalice din opt tari in ECE este asigurat de romanul Marian Pirvu. Bucuresti, februarie 2012 – Compania finlandeza Ruukki, lider european in solutii metalice, cu activitati si pe piata locala, a raportat o cifra de afaceri de 2,79 miliarde euro in 2011. Europa Centrala si de Est a contribuit cu o pondere de 13% la cifra de afaceri totala, in crestere fata de anul precedent pe fondul unui ritm de dezvoltare superior. Vanzarile Ruukki in Europa Centrala si de Est au ajuns la un nivel de 363 milioane euro in 2011, fata de 290 milioane euro in anul precedent. Romania este tara cu una dintre cele mai mari capacitati de productie a grupului din aceasta regiune dedicate diviziei Ruukki Construction, fabrica locala fiind principalul furnizor de produse pentru pietele din aceasta zona. De asemenea, activitatile diviziei de componente pentru constructii metalice in cea mai mare parte din tarile ECE sunt conduse de Marian Pirvu, manager roman.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter