RO EN
Coșul este gol

PREGATIRILE pentru EURO 2020 presupun investitii totale de 400 milioane euro

Odata cu prestatia echipei nationale de fotbal Under-21 la Campionatul European, Romania are un viitor promitator in fotbalul european. O data pentru ca exista asemenea romani dedicati acestui sport si tarii lor, iar a doua pentru ca Guvernul Romaniei investeste in infrastructura acestui sport.
„Stadioanele, cu o investitie de peste 300 milioane de euro, se construiesc, contractul pentru calea ferata Gara de Nord – Aeroport Otopeni, o investitie de peste 80 milioane de euro, s-a semnat si va fi gata intre 15 si 30 mai anul viitor, plus 150 de baze sportive si 200 de terenuri prin toata tara”. De asemenea, Aeroportul Baneasa si Gara de Nord vor intra intr-un proces de modernizare.
Proiectul pentru organizarea Euro 2020 este gata in proportie de 90 la suta. Sunt convins ca-l vom gestiona la fel de bine cum am facut-o si in cazul Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Dar cel mai important lucru este ca in urma lui vor ramane 400 de milioane de euro investiti in infrastructura Capitalei si in infrastructura sportiva nationala.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter