RO EN
Coșul este gol

PRAHOVA: Noi contracte de investitii de 47 de milioane lei semnate prin PNDL

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Andrei Toader, a semnat, marti, 06. 03.2018, in prezenta domnului Ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Paul Stanescu, si a secretarului de stat, Adrian Gadea, contractele de finantare pentru doua obiective de infrastructura rutiera care vor fi realizate in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), investitii a caror valoare cumulata este de aproape 47 de milioane de lei.
Primul proiect ,,Reabilitare DJ 102I, Valea Doftanei; km 35+100 - km 37 + 620', vizeaza reabilitarea drumului judetean 102 I, pe o portiune de 2,4 km, care este improprie desfasurarii traficului rutier in conditii normale de circulatie, cu structura rutiera alcatuita dintr-o pietruire degradata si cu foarte multe denivelari.
Cel de-al doilea proiect ,,Pasaj denivelat peste DN 1 (centura de vest) la intersectia cu DL 101 I si strada Buda', urmareste imbunatatirea circulatiei in partea de nord-vest a municipiului Ploiesti, respectiv la intersectia drumului national DN1 (Centura de Vest Ploiesti) cu drumul judetean DJ 101I. Eliminarea acestui punct conflictual se va realiza prin construirea unui pasaj denivelat cu o lungime de 138 m, intre strada Buda si drumul Judetean DJ 101I, care va supratraversa drumul national DN1 - E60 (Centura Est).
Semnarea celor doua contracte de finantare va contribui la atingerea unuia dintre principalele obiective ale administratiei Prahovene in privinta infrastructurii rutiere, respectiv asigurarea unei mai bune interconectari la nivel regional.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter