RO EN
Coșul este gol

ONE UNITED cumpara platforma Ventilatorul (5,3 ha) pentru dezvoltare rezidentiala

Immofinanz, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, a finalizat cu succes vanzarea unei alte suprafete mari de teren in Bucuresti. Fosta plaftorma industriala Ventilatorul, cu o suprafata totala de aproximativ 53.000 mp, face obiectul tranzactiei catre One United Properties.
“Ne concentram pe dezvoltarea portofoliului de birouri si retail, prin urmare am inclus in strategia noastra vanzarea proprietatilor care nu se incadreaza in portofoliul nostru de baza. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltarii proiectelor rezidentiale, astfel incat a fost inclus in procesul de vanzare, iar tranzactia a fost incheiata cu One United Properties”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, Immofinanz.
Din partea One United Properties, Victor Capitanu, Managing Director, a declarat: „Aceasta achizitie e importanta pentru noi, si, datorita suportului si profesionalismului echipei locale a Immofinanz, am incheiat tranzactia in timp record.”

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter