RO EN
Coșul este gol

MEHEDINTI: 20 de proiecte de 131 milioane euro finantate din fonduri europene

Conform datelor centralizate de Agentia de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, Consiliul Judetean Mehedinti gestioneaza in prezent, proiecte cu fonduri europene in valoare de peste 131 milioane euro.
“Ultimul an a insemnat pentru noi, la Consiliul Judetean Mehedinti, mii de ore de lucru, multe dintre ele peste program, mii de documente intocmite, analize si strategii, toate in interesul locuitorilor judetului Mehedinti! Ele s-au concretizat in 20 de proiecte pe care fie le-am continuat din anii precedenti, fie le-am pregatit pentru atragerea de fonduri europene pe Programul Operational Regional. Pentru noi urmeaza luni la fel de incarcate intrucat multe dintre proiecte intra acum in implementare. Multumesc conducerii Agentiei de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia pentru sprijinul pe care il acorda Consiliului Judetean Mehedinti!”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.
Zece dintre proiectele depuse au fost deja contractate si sunt in diverse faze de implementare, pentru altul, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu va semna contractul de finantare in cursul saptamanilor viitoare, iar noua dintre ele sunt in evaluare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter