RO EN
Coșul este gol

DEN BRAVEN ROMANIA: Crestere a vanzarilor de 28% in cel mai dificil an al crizei

Compania Den Braven Romania, unicul producator de spuma poliuretanica si hotmelt de pe piata locala, a inregistrat in anul 2010 vanzari totale in valoare de 39,5 milioane de euro, in crestere cu 28 % fata de nivelul de 30,8 milioane euro consemnat in 2009. Astfel, intr-un an 2010 considerat de specialisti drept cel mai dificil an al crizei economice, vanzarile de spuma poliuretanica, principalul produs al companiei, au crescut cu 11% pe piata romaneasca, in conditiile in care sectorul local al materialelor de constructii a inregistrat scaderi de pana la 50%.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter