RO EN
Coșul este gol

MCA GRUP: Investitie de un milion de euro pentru dublarea productiei

Grupul MCA va derula in anul 2011 un proiect important de investitii, in valoare de un milion de euro, care va consta in dublarea capacitatii de productie si extinderea ariei de distributie. In oferta firmei se regasesc numeroase tipuri de usi (de garaj, sectionale, rezidentiale/industriale, antifoc, cu deschidere rapida), rulouri din aluminiu cu protectie termica, egalizatoare de rampa si sisteme izotermice, elemente de automatizare a portilor etc. Informatii suplimentare referitoare la noul proiect sunt furnizate, in cele ce urmeaza, de directorul general al MCA Grup.
 
Ciprian Oprea, director general al MCA Grup: „Avand in vedere ca in 2010, productia noastra in domeniul usilor de garaj a sporit cu aproximativ 22% fata de 2009, pana la nivelul de 4.000 de unitati, am decis sa derulam acest program in 2011 pentru majorarea capacitatii de fabricatie. De asemenea, intentionam sa deschidem noi puncte de distributie in statele Uniunii Europene, intrucat consideram ca, in conditiile contractarii masive a pietei nationale a usilor de garaj, exportul reprezinta singura solutie pentru dezvoltarea afacerii. Pana acum, sortimentele noastre au fost apreciate in majoritatea statelor UE, in principal pentru raportul optim calitate - pret. Dintre alte avantaje de care dispunem am putea mentiona: posibilitatea de a realiza orice tip de model (indiferent de dimensiunea conceputa de arhitect), timpul redus de livrare, garantia de 10 ani pe care o acordam etc. In privinta rezultatelor financiare, pentru 2011 vizam o crestere de 50% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 6,5 milioane de euro inregistrat in 2010”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter