RO EN
Coșul este gol

ANL reia licitatia pentru constructia ansamblului din Alexandria

Obiectul achizitiei: Contract de Antrepriza Generala „Locuinte prin credit ipotecar, amplasamentul din judetul Teleorman, municipiul Alexandria, Str.Turnu Magurele nr.4. Cod CPV: 45211000-9 - lucrari de constructii de imobile colective si de case individuale. Descrierea succinta a contractului: Contractul are ca scop realizarea lucrarilor de executie la obiectivul de investitii „Locuinte prin credit ipotecar, amplasamentul amplasamentul din judetul Teleorman, municipiul Alexandria, Str.Turnu Magurele nr.4, respectiv 16 unitati locative cuplate cu regim de inaltime P + M”. Criteriul de atribuire: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.
Factorii de evaluare:
1. Pretul ofertei - 90 puncte
2. Durata de executie - 10 puncte
Locul si data limita de depunere a ofertelor: Sediul A.N.L. din Bucuresti, Bd. Unirii nr. 61, bloc F3, Registratura, 01.11.2017, ora 12:00; Modalitatea de obtinere a documentatiei de atribuire (Fisa de date a Achizitiei, modele de formulare, modelul de Contract de Antrepriza Generala si Proiectul Tehnic): pe suport electronic, in baza unei solicitari scrise, transmisa in prealabil la nr. de fax: 021.327.69.17 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., de la Sediul A.N.L. din Bucuresti, bd. Unirii nr. 61, bloc F3, Compartimentul Achizitii Publice, camera 43.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter