RO EN
Coșul este gol

ISCIR: Masuri privind imbunatatirea securitatii ascensoarelor de persoane

Avand in vedere Referatul inregistrat la ISCIR sub nr. 89/08.01.2013 emis de Directia Inspectie, Supraveghere a Pietei si Reglementare - Serviciul Inspectie, Reglementare Domeniul Clasic din cadrul ISCIR, incepand cu data publicarii prezentului ordin in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, se aproba masurile privind imbunatatirea securitatii ascensoarelor de persoane existente. Prevederile se aplica incepand cu data de 01.07.2013 pentru fiecare ascensor care va fi scadent la verificarea tehnica periodica, urmand ca sa se acorde o noua scaden?a de functionare doar in cazul dotarii acestora conform prevederilor prezentului ordin. 

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter