RO EN
Coșul este gol

BOSCH lanseaza noul ferastrau electric PSA 700 E

Bosch lanseaza pe piata sculelor electrice din Romania ferastraul PSA 700 E, noua unealta fiind cu 40% mai performanta decat modelul anterior, PFZ 500 E. Noul ferastrau electric este ideal pentru toate lucrarile care necesita o viteza mare de taiere. Astfel, PSA 700 E poate taia materialele cel mai des utilizate in activitatile de bricolaj, incepand cu lemn, plastic, pana la metal si materiale compozite, putand fi folosit la realizarea mobilei de exterior, in gradinarit sau pentru decoratiuni, la taierea tevilor, pentru proiectele sanitare sau pentru construirea de pereti din rigips. Printre caracteristicile acestui produs se numara performanta crescuta - datorita butonului de pornire cu viteza variabila, precum si usurinta in utilizare - gratie manerului Soft Grip pentru o manevrabilitate imbunatatita, a manerului inclinat pentru control maxim si a noului design ergonomic de tip Soft Grip.  

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter