RO EN
Coșul este gol

IMPACT: Dupa 20 de ani Bucurestiul ramane o capitala a contrastelor imobiliare

Un nou studiu realizat de Impact Developer & Contractor arata ca pretul mediu pe metru patrat cerut la vanzare pentru o locuinta la casa, in Bucuresti, este de 1.418 euro, fata de 1.284 euro cat este pretul mediu pe metru patrat pentru un apartament la bloc. Conform asteptarilor, o locuinta la casa este mai scumpa decat cea de la bloc din cauza costurilor mai ridicate de construire dar si din cauza raritatii, fapt care se regaseste si in diferenta dintre numarul de anunturi publicate - doar 2.900 pentru case fata de circa 5.400 pentru apartamente. Numarul de anunturi luate in considerare in analiza, aparute in ziare si in mediul online in perioada 1 ianuarie-30 iunie 2011, este de 1.670 sunt pentru case cu suprafete de pana in 100 mp, 312 de anunturi pentru case intre 101 si 160 mp, 247 anunturi pentru case intre 161 si 220 mp, iar 380 de anunturi pentru case cu suprafete de peste 221 mp. Cele mai scumpe case sunt in Sectorul 1 si au un pret mediu de 2.084 euro/mp, pret care este cu 393 euro/mp mai ridicat decat pretul mediu al apartamentelor din acelasi sector. Pe locul doi se situeaza Sectorul 5 cu un pret mediu de 1.567 euro/mp, care este cu 277 euro mai ridicat decat cel al apartamentelor, locul trei este ocupat de Sectorul 2 cu 1.402 euro/mp, locul patru de Sectorul 3 cu 1.277 euro/mp, locul cinci de Sectorul 4 cu 1.166 euro/mp si locul sase de Sectorul 6 cu 1.059 euro/mp.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter