RO EN
Coșul este gol

IASI: 13 milioane euro pentru modernizarea drumului judetean DJ246

Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) a demarat licitatia pentru modernizarea drumului judetean 246 limita judetul Vaslui-Tufestii de Sus-Scanteia-intersectie DJ 248-Scheia-Draguseni-Ipatele-Tibanesti. Vor fi reabilitati 36 de kilometri, valoarea estimata a contractului de lucrari fiind de 50,7 milioane de lei fara TVA.
Proiectul prevede si modernizarea a doua poduri de pe acest tronson, construirea unui pod nou si montarea a peste 900 de podete. Pentru a asigura scurgerea apelor pluviale, vor fi construiti 44 km de santuri si 12 km de rigole. Lucrarile trebuie terminate in 18 de luni de la emiterea ordinului de incepere de catre DJADP, iar constructorul va asigura garantia pentru o perioada de trei ani.
Fondurile necesare provin de la bugetul de stat, acesta fiind cel mai mare contract de finantare din judetul Iasi, semnat in cadrul Programul National de Dezvoltare Locala II.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter