RO EN
Coșul este gol

HENKEL a desemnat echipa castigatoare a competitiei de inovatii

Henkel Romania a desemnat echipa castigatoare din etapa nationala a concursului „Henkel Innovation Challenge”, care va reprezenta tara noastra in luna aprilie 2012 la finala internationala din Varsovia (Polonia). Tema competitiei Henkel Innovation Challenge din acest an, al doilea in care studentii din Romania sunt invitati sa participe la competitia internationala, este dezvoltarea unui concept inovator si sustenabil pentru un produs Henkel, proiectat pentru piata din anul 2030. In procesul de evaluare a proiectelor sustinute, juriul a apreciat in mod special abordarea creativa in privinta identificarii si solutionarii nevoilor clientului din anul 2030, prin produse si tehnologii inovatoare si atente fata de mediul inconjurator. De asemenea, abilitatile de prezentare si persuasiune ale studentilor au avut o contributie semnificativa in procesul de selectie. Astfel ca, dupa atente deliberari, juriul a desemnat drept castigatoare a editiei nationale „Henkel Innovation Challenge” echipa „Topnotchers” din Bucuresti, formata din Alina Mereuta si Smaranda Ardelean, studente in anul II la masterul Marketing strategic, din cadrul Facultatii de Marketing, Academia de Studii Economice Bucuresti. Proiectul castigator, intitulat “Denivit – Nano Expert”, va reprezenta Romania in finala internationala a competitiei, ce se va desfasura la Varsovia (Polonia), in perioada 25-28 Aprilie 2012, alaturi de echipe de studenti din alte 20 de tari din Europa si regiunea Asia-Pacific.

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter