RO EN
Coșul este gol

HEMPEL: Achizitia celui de-al doilea mare producator de vopsele - Crown Paints

Prin cumpararea producatorului britanic de vopsele decorative Crown Paints, Hempel face un pas inainte in atingerea telului sau strategic: cresterea afacerii cu vopsele decorative. Compania daneza Hempel a anuntat azi achizitionarea Crown Paints Ltd. Aceasta fiind rezultatul strategiei sale de dezvoltare sub deviza "One Hempel - One Ambition". Segmentul de vopsele Decorative reprezinta o parte importanta a industriei mondiale de vopsele care este de asteptat sa creasca in continuare. De aceea, cumpararea unei companii puternice de pe piata de vopsele decorative este o parte importanta a strategiei Hempel. "Crown Paints reprezinta tot ceea ce noi am cautat – o pozitie importanta pe piata, o situatie financiara solida, o componenta inovativa de Cercetare & Dezvoltare si piata de desfacere" spune Pierre-Yves Jullien CEO al companiei Hempel. Aceasta achizitie nu va conduce la schimbarea identitatii marcilor de vopsele Crown Paints, iar Managementul si puterea de decizie vor ramane la nivel local. Hempel insa va continua sa aiba grija sa se atinga obiectivele existente ale producatorului Crown Paints. Conducerea Crown Paints este incantata de aceasta achizitie. "Cu Hempel am reusit sa gasim cel mai perfect proprietar" a spus Brian Davidson, CEO al Crown Paints.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter