RO EN
Coșul este gol

FINANTARE de 26 milioane lei pentru modernizarea cladirii UMF Iasi

Proiectul „Recompartimentarea, modernizarea spatiilor de invatamant, cu pastrarea functionalului existent” destinat cladirii „Asclepios” (str. Ghigore Ghica Voda nr.13) a Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi a fost admis la finantare si este in faza de contractare.
„Sunt onorat sa anunt ca proiectul de recompartimentare si modernizare a cladirii «Asclepios» a fost admis la finantare, obtinand 88 de puncte la evaluare, dintr-un total de 100 puncte. Valoarea totala a proiectului este de 26.185.298 lei din care 25.819.447,55 sunt cheltuieli eligibile. Sper ca dupa semnarea contractului de finantare sa demaram cat mai repede implementarea proiectului. Este o veste foarte buna pentru intreaga comunitate UMF ca, in sfarsit, vom putea folosi cladirea in scopul de a asigura spatii de invatamant de calitate pentru studentii universitatii.” a declarat rectorul UMF Iasi, Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu.
Proiectul „Recompartimentare, modernizare spatii de invatamant, cu pastrarea functionalului existent” este finantat de Uniunea Europeana, pe axa prioritara 10 - Imbunatatirea infrastructurii educationale, din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Obiectivul general al proiectului este modernizarea infrastructurii educationale in cadrul UMF Iasi, in conditii de durabilitate si incluziune sociala.
Scopul proiectului vine ca un raspuns la nevoia de modernizare a spatiilor existente in cadrul UMF Iasi si destinate procesului educational, pentru a fi aduse la standardele de calitate europene. Aceasta procupare pentru dezvoltarea infrastructurii se regaseste printre principalele directii de dezvoltare strategica 2016-2020 ale Universitatii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter