RO EN
Coșul este gol

PROLOGIS: Prezinta pe scurt rezultatele pe 2010 in regiunea ECE

ProLogis (NYSE: PLD), lider mondial in furnizarea de spatii de distributie, a anuntat astazi un rezumat al rezultatelor companiei pe 2010, pentru piata spatiilor industriale din Polonia si regiunea Europei Centrale si de Est. ProLogis a semnat contracte de inchiriere pentru mai bine de un milion de metri patrati de spatii in intreaga regiune, dintre care peste 61% numai in Polonia. ProLogis nu a mai inchiriat pana acum atat de multe spatii in Polonia si in regiune in doar un an. Acesta este un rezultat record in istoria companiei din ultimii treisprezece ani!
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter