RO EN
Coșul este gol

DAMBOVITA: Finantare PNDL de 38 milioane lei pentru modernizarea DJ 503

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita (CJD), Alexandru Oprea, a anuntat intr-o conferinta de presa, semnarea contractului de lucrari pentru cel mai mare proiect derulat in judet, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), etapa a II-a - „Reabilitare/Modernizare DJ 503, pe traseul limita judet Teleorman - Selaru - Fierbinti, km 87+070 - km 95+612 si DJ 611 pe traseul Fierbinti - Visina - Petresti, km 23+560 - km 41+565” (28 km).
Valoarea contractului de finantare incheiat cu MDRAP este de 37.773.801,59 lei, iar proiectul va asigura un trafic rutier in conditii moderne pentru locuitorii comunelor din zona, precum si o legatura corespunzatoare cu judetele Teleorman si Arges, prin intermediul DJ 659, un alt obiectiv finantat prin PNDL, finalizat in anul 2018.
Tot prin Programul National de Dezvoltare Locala etapa I, se afla in curs de executie proiectul ce vizeaza construirea drumului de legatura DJ 720 E, Gara Targoviste Sud - Centura Municipiului Targoviste, in lungime de 1,242 km, un proiect deosebit de important pentru obiectivele aflate in curs de executie in zona fostei U.M. Gara, in cadrul caruia urmeaza a fi finalizata turnarea ultimului strat de asfalt.
In anul 2019, prin Programul National de Dezvoltare Locala, au fost decontate lucrari in valoare totala de 12.387.704,40 lei, fiind finalizata executia lucrarilor pentru un numar de 5 obiective.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter