RO EN
Coșul este gol

AMBIENT: Pentru compania noastra anul 2010 a fost unul al angajarilor

Procesul de maturizare prin care a trecut Ambient, o data cu implinirea a 18 ani de existenta, este reflectat de angajarile pe care compania le-a facut in anul 2010. Daca pentru majoritatea companiilor de pe piata de retail, criza economica a anului 2010 a facut necesara reducerea numarului de angajati, compania Ambient a putut sa faca angajari in cadrul tuturor centrelor sale comerciale si logistice, reusind, totodata, sa isi completeze echipa de top-management. Noi venitii echipei de conducere sunt Liviu Voicu, director financiar, Camelia Dragomirescu, director de marketing, Calin Somcutan, director retail, Judith Kis, director resurse umane, si Gabriel Boada, director vanzari.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter