RO EN
Coșul este gol

CJ VALCEA reabiliteaza drumul judetean DJ 646 cu o investitie de 25 milioane lei

Constantin Radulescu, Presedintele Consiliului Judetean Valcea, a semnat contractul de achizitie publica de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii „Reabilitare si modernizare DJ 646 B Francesti (DJ 646) - Cosani - Dezrobiti - Serbanesti - Pausesti - Barcanele - Solicesti - Pietrari (DN 67)”, cu o valoare totala de 24.897.408,71 lei (inclusiv TVA).
Drumul Judetean 646 B porneste din localitatea Francesti (din DJ 646) si se continua pe teritoriul comunelor Pausesti si Pietrari (DN 67) si va beneficia de lucrari de refacere si reabilitare a sistemului rutier, de construire si consolidare de poduri, amenajare de santuri, rigole si podete, precum si de construirea unui zid de sprijin. De asemenea, Presedintele Consiliului Judetean Valcea s-a deplasat in comuna Francesti, unde, alaturi de specialisti din cadrul insitutiei, a predat amplasamentul constructorului, in vederea demararii lucrarilor de proiectare si executie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter