RO EN
Coșul este gol

City Business Centre (CBC) din Timisoara a fost vandut catre NEPI

Jones Lang LaSalle a actionat in calitate de consultant exclusiv in numele vanzatorilor, Ovidiu Sandor si partenerii sai de afaceri, pentru vanzarea parcului de afaceri City Business Centre din Timisoara catre fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI). Datorita valorii tranzactiei si locatiei (in provincie), tranzactia reprezinta un record pentru piata de investitii din Romania: nu a mai fost tranzactionat niciun alt centru de afaceri de asemenea dimensiuni pe piata birourilor in afara Bucurestiului. Ovidiu Sandor se va ocupa in continuare de dezvoltarea urmatoarelor doua faze ale CBC (cladirea a patra si a cincea), precum si de administrarea si inchirierea proprietatii. Troy Javaher, Managing Director pentru Jones Lang LaSalle in Romania, declara: "In ciuda conditiilor economice dificile, succesul de necontestat al acestui complex de birouri premiat, a atras mai multe oferte de la jucatori internationali importanti in ultimii 3-4 ani. Ca o prima tranzactie institutionala semnificativa pe piata de birouri din afara Bucurestiului, vanzarea CBC este de o importanta deosebita pentru aceasta piata in evolutie, demonstrand existenta in continuare a cererii investitorilor pentru proiecte regionale, cu conditia ca acestea sa fie cu adevarat prime si dominante".
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter