RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Noul Parc Stiintific si Tehnologic va fi realizat cu 7 milioane euro

Proiectul ,,Infiintare Parc Stiintific si Tehnologic Bihor”, in valoare de 7 milioane euro, a fost declarat admis si va trece in urmatoarea etapa, de evaluare tehnica si financiara.
Proiectul ,,Infiintare Parc Stiintific si Tehnologic Bihor” a fost declarat conform din punct de vedere administrativ si eligibil, potrivit rezultatului expertizei, trimis saptamana aceasta catre Consiliul Judetean Bihor.
,,Ne bucuram ca acest obiectiv important pentru judetul Bihor si municipiul Oradea a fost declarat eligibil. Noi, partenerii din cadrul proiectului - Consiliul Judetean Bihor, Universitatea Oradea, Societatea Parcuri Industriale Bihor S.A. si Societatea Parc Stiintific si Tehnologic Bihor S.R.L. suntem increzatori ca vestile vor fi bune si dupa urmatoarea etapa de verificare”, a declarat directorului general al Societatii Parc Stiintific si Tehnologic Bihor, Cosmin Szigeti.
Parcul Stiintific si Tehnologic Bihor urmeaza sa fie amplasat pe un teren care apartine Consiliului Judetean Bihor, situat pe strada Ceyrat, nr.4, in spatele Facultatii de Stiinte Socio - Umane. Acesta va avea peste 40 de laboratoare si va fi folosit pentru activitati de cercetare si aplicarea tehnologiilor avansate in economie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter