RO EN
Coșul este gol

AKZO NOBEL este noul lider al pietei de vopsele decorative din Romania

Akzo Nobel N.V. (AKZA; AKZOY) a incheiat achizitionarea in proportie de 100% a actiunilor Fabryo Corporation S.R.L. (Fabryo), devenind liderul pietei de vopsele decorative din Romania. Tranzactia include cele doua facilitati de productie si sase centre de distributie pentru vopsele decorative, adezivi si mortare, cuprinzand una dintre cele mai mari fabrici de vopsele decorative din regiune si cu posibilitati de extindere ulterioara. Afacerea Fabryo a realizat venituri de aproximativ 45 milioane euro in 2017 si include brandurile savana, Apla si Innenweiss.
Despre AkzoNobel
AkzoNobel este pasionat de vopsele. Suntem mandri experti in arta de a face vopsele si lacuri, stabilind standardul de culoare si protectie pentru suprafete inca din anul 1792. Portofoliul nostru de branduri de clasa mondiala - care include Dulux, Sadolin, International, Sikkens si Interpon - este apreciat cu incredere de clientii de pe intreg mapamondul. Cu sediul in Olanda, noi operam in 80 de tari si avem angajati 35 000 de oameni talentati care sunt pasionati sa ofere produse si servicii de inalta calitate pe masura asteptarilor clientilor nostri. Vanzarea businessului nostru Specialty Chemicals se asteapta a fi finalizat la sfarsitul anului 2018.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter