RO EN
Coșul este gol

ROMELECTRO: Implicare directa a conducerii CA in managementul firmei

Potrivit unui anunt, semnat de Viorel Gafita, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al Romelectro, „Consiliul de Administratie al Romelectro a adoptat recent o hotarare privind actiunile de implicare mai directa in actul de management al firmei. Printre masurile adoptate se numara numirea, incepand cu data de 1 iulie 2018, a vice-presedintelui Romelectro, Dan Octavian Georgescu, ca director general al SC Romelectro SA”.
Astfel, vicepresedintele companiei (in fotografie, de la stanga la dreapta, Viorel Gafita si Dan Octavian Georgescu) l-a inlocuit in functia de director general, din iulie a.c., pe Cristian Secosan, sub mandatul caruia societatea, in calitate de antreprenor general, a castigat, printre altele, cateva proiecte in valoare de 14 milioane de euro (prin licitatiile organizate, relativ recent, de catre CNTEE Transelectrica SA pentru modernizarea a trei statii electrice de transformare: Focsani Vest, Roman Nord si Bacau Sud).
***
Conform unor informatii din comunicatele anterioare ale Romelectro, „grupul isi consolideaza actualmente pozitia pe piata in calitate de cel mai important contractor general de proiecte energetice din Romania”, iar specialistii sai „au o vasta expertiza in domeniul energetic, de la proiectare la implementarea «la cheie» a acestor proiecte”. Informatii suplimentare, la www.romelectro.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter