RO EN
Coșul este gol

OAR: Noua consultare profesionala asupra unor instrumente metodologice MDLPA

In continuarea procesului de informare si consultare profesionala initiat cu privire la instrumentele metodologice care sa vina in sprijinul implementarii de catre autoritatile publice a legislatiei din domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului si al autorizarii constructiilor, MDLPA transmite in consultare membrilor Ordinului Arhitectilor din Romania doua documente: proiectul Procedurii privind elaborarea, avizarea si aprobarea documentatiilor de amenajarea teritoriului si de urbanism (versiunea 2), respectiv proiectul Modelului-cadru de Caiet de Sarcini privind achizitionarea de servicii de expertiza pentru elaborarea documentatiilor de amenajare a teritoriului si a celor de urbanism, document care va fi anexat la procedura mentionata anterior.
Documentele au fost actualizate in raport cu prevederile Codului amenajarii teritoriului, urbanismului si constructiilor (in prezent aflat in procedura parlamentara, detalii aici) si vor avea rolul de a detalia si sprijini o abordare unitara in ceea ce priveste elaborarea, avizarea si aprobarea documentatiilor de amenajare a teritoriului si a documentatiilor de urbanism.
Avand in vedere scopul si importanta documentelor, este esentiala consultarea mediului profesional, astfel incat rezultatele proiectului sa vina in sprijinul activitatilor si a cresterii calitatii in domeniile urbanismului, amenajarii teritoriului si constructiilor.
Pentru informatii suplimentare, click aici.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter