RO EN
Coșul este gol

Galati-Braila: Expertize geotehnice pentru realizare studiu de fezabilitate aeroport

In prezent, in cadrul primului studiu major care se realizeaza pentru construirea la Galati a unui aeroport de pasageri și de marfuri, se fac investigatii geotehnice, geoelectrice și seismice, de masurare a rezistentei solului și de determinare a capacitatii portante.
Astfel, a inceput deja etapa de realizare a forajelor, fiind necesare cel putin 14 astfel de foraje, la o adancime de aproximativ 20 de metri.
In primele luni ale acestui studiu, cele 17 firme implicate in realizarea acestei importante documentatii trebuie sa realizeze deja, intr-o prima faza, mai multe cercetari și analize: geotehnice, topografice, privind utilitatile existente și disponibilitatea materialelor, arheologice, hidrologice, de trafic și hidrogeologice.
Este pentru prima oara cand se realizeaza un astfel de studiu, la finalul caruia vom afla date esentiale despre acest proiect major de dezvoltare a zonei Galati-Braila.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter