RO EN
Coșul este gol

REAL DESIGN TRUST: Policlinica in valoare de 16 milioane de lei, in Voluntari

In luna martie a.c., societatea Real Design Trust (din Bucuresti) a demarat lucrarile de constructie a unui imobil de servicii sanitare, situat in localitatea Voluntari, judetul Ilfov. Obiectivul de investitii, ce prevede edificarea unei policlinici ce va deservi intregul oras, va fi inaugurat inainte de finele anului 2012, in prezent stadiul fizic al lucrarii fiind de 20% din total. Din cele doua oferte primite de autoritatile locale, contractul a fost adjudecat de societatea Real Design Trust, ce a asigurat atat serviile de proiectare, cat si executia propriu-zisa. Valoarea totala a proiectului va depasi 16 milioane de lei, principalul criteriu de atribuire a lucrarii fiind constituit de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.
***
Societatea Real Design Trust si-a inceput activitatea pe piata locala in anul 2005, inregistrand incasari in crestere pana in anul 2010, cand cifra de afaceri a consemnat un declin pana la 196,3 milioane de lei. In prezent, compania asigura servicii complete in domeniul constructiilor, respectiv proiectare, management si executie atat in domeniul rezidential, cat si industrial sau comercial. Pe paln autohton, firma a fost implicata in proiecte importante, cum ar fi magazinele ce apartin retelei de retail Real, imobile de birouri, centre comerciale si unitati de productie. Informatii suplimentare, la www.real-design.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter