RO EN
Coșul este gol

ONE United: Acord de finantare de 78 milioane euro pentru One Cotroceni Park

Compania One United Properties S.A., unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Bucuresti, anunta incheierea unui acord de finantare a proiectului One Cotroceni Park, componenta office, de pana la 78 de milioane de euro. Finantarea este acordata entitatilor One Cotroceni Park Office S.A. (c. 40 de milioane de euro) si One Cotroceni Park Office Faza 2 S.A. (c. 28 milioane de euro), la care se adauga o facilitate de TVA de 9 milioane de euro.
Bancile finantatoare pentru acest credit sunt Banca Comerciala Romana, BRD Group Société Générale si Erste Bank A.G., iar scadenta imprumuturilor este de 7 ani.
Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul, One Cotroceni Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbana din Bucuresti, conceput intr-o abordare holistica de tipul Live / Work / Play. Proiectul cu functiune mixta include o componenta office cu doua cladiri mari de birouri de clasa A cu aproximativ 75.000 mp suprafata inchiriabila, una rezidentiala cu peste 850 de locuinte si una comerciala, care va oferi viitorilor chiriasi si rezidenti acces la numeroase facilitati, precum operatori de food (cantina, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), fitness si diverse servicii (farmacie, curatatorie, banca), piste de alergare in aer liber, inot si ciclism. Componenta office detine certificare LEED Platinum, ce atesta functionarea durabila si impactul minim asupra mediului, si este in curs de certificare WELL Health and Safety, cea mai ruguroasa certificare pentru bunastarea ocupantilor sai si asigurarea celor mai bune conditii la locul de munca.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter