RO EN
Coșul este gol

IMPACT SA a efectuat tranzactii de 9,3 milioane de lei in primul semestru a.c.

Pentru a contracara efectele negative ale diminuarii pietei rezidentiale si in 2012, societatea Impact Developer & Contractor SA (din localitatea Voluntari, judetul Ilfov) a implementat, in primul semestru a.c., o strategie sustinuta de valorificare a activelor din alte locatii decat cele din Bucuresti. Conform celui mai recent raport dat publicitatii, compania a inregistrat in intervalul de referinta venituri de 6,43 milioane de lei, in scadere cu 70% fata de primul semestru al anului 2011, cand au fost consemnate incasari de 21,25 milioane de lei. In pofida faptului ca societatea a semnat contracte de vanzare si inchiriere in valoare de 9,3 milioane de lei, pierderea bruta din intervalul ianuarie-iunie a.c. a totalizat 9,41 milioane de lei, din care 4,98 milioane de lei reprezinta pierderea din exploatare, iar 4,43 milioane - cea financiara. Firma a tranzactionat 35 de unitati locative si a vandut loturi de teren ce insumeaza 2.048 mp, avand deja 43 de rezervari care urmeaza sa se materializeze in perioada imediat urmatoare. De asemenea, a fost continuata activitatea de vanzare inclusiv la sediile din provincie si s-au realizat studii de solutii de locuire mono, bi sau multi familiale in zona Amber, din sectorul 1 al Capitalei. La data de 30 iunie a.c., creditele companiei au ajuns la circa 18,6 milioane de euro, ceea ce reprezinta o rata scazuta a datoriei (circa 27%), cu aproximativ 2% mai mica decat cea consemnata in acelasi interval al anului trecut. Totodata, in primul semestru din 2012, societatea a achitat credite in valoare de 8,82 milioane de lei.
***
Compania Impact Developer & Contractor SA a realizat pana in prezent 16 ansambluri rezidentiale cu peste 2.200 de unitati locative in 5 orase din Romania si detine in portofoliu 25.000 mp de birouri si comerciale, precum si de servicii complexe de administrare. Informatii suplimentare, la www.impactsa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter