RO EN
Coșul este gol

Element Industrial vrea sa dezvolte 500.000 mp de spatii logistice pana in 2026

Dezvoltatorul Element Industrial anunta inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, in zona Buftea-Chitila.
Noul centru de distributie, in suprafata de 18.500 mp, este inchiriat in proportie de 90% catre chiriasi din industria e-commerce, productie si retail business to business.
„In urma cu cativa ani ne-am dezvoltat o strategie diferita de majoritatea jucatorilor din logistica. Am dezbatut cum va arata viitorul - unde si de ce tip vor fi urmatoarele nevoi logistice din zona Bucurestiului. Datele ne-au aratat ca potentialul este legat de Nord-Vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc – de la e-commerce pana la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice in termeni de spatii, servicii sau disponibilitate a fortei de munca. Suntem convinsi ca hubul din zona Buftea Chitila reprezinta baza noului pol de pe harta logistica a zonei metropolitane Bucuresti. Mai mult, dinamica sa va creste exponential, odata cu finalizarea A0 – noua centura a Capitalei”, explica Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.
Pe langa investitiile din hub-ul Buftea-Chitilea, Element Industrial este deja unul dintre cei mai dinamici jucatori din piata de logistica locala: are in desfasurare mai multe proiecte situate in Bacau, Ploiesti sau Braila. Planul companiei este de a dezvolta 500.000 mp de spatii logistice pana la finele lui 2026. Mai mult, toate proiectele sub marca „ELI Parks” respecta standardele internationale de clasa A, utilizand concepte si tehnologii moderne.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter