RO EN
Coșul este gol

CONCIVIA a acoperit o mare parte a prevederilor bugetare din 2012

Datorita adjudecarii unor contracte de mare complexitate, cu valoare insemnata, incheiate cu o serie de investitori privati (Rewe Romania, Global Wind Power etc.), societatea Concivia SA - Braila, a realizat in anul fiscal 2011 o cifra de afaceri de 38,6 milioane de lei (in crestere comparativ cu cele 33 milioane de lei incasate in 2010), ceea ce reprezinta 97% din prevederile bugetare stabilite initial. Pe de alta parte, compania s-a confruntat cu dificultati din cauza deficitului fluxului de numerar, pe fondul executarii unui volum suplimentar de productie stocata pentru beneficiarii din sectorul public - Guvern, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Tursimului -, ce a impus acoperirea din credite bancare si comerciale a restantelor la trezorerie. Cu toate acestea, firme si-a mentinut activitatea in limitele rentabilitatii, inregistrand o marja a profitului ce reprezinta 6,4% din cifra de afaceri. De asemenea, societatea s-a impus ca lider pe piata locala din domeniu (cu o cota de 70% pe segmentul de constructii-montaj), neavand competitori importanti in judetul Braila. Astfel, stabilitatea financiara a firmei a permis abordarea in conditii de siguranta a unor licitatii pentru adjudecarea lucrarilor publice, fiind asigurata acoperirea cu contracte a prevederilor bugetare pentru 2012, in proportie de 80%. 
***
Compania Concivia SA este specializata in executia lucrarilor de constructii rezidentiale (80% din activitate), ingineresti (10%) si inchirieri de utilaje (10%), dispunand de ateliere pentru productia confectiilor metalice si din lemn, tamplariei termoizolante, nodurilor sanitare, tablourilor electrice, elementelor prefabricate din beton, mortarelor, agregatelor si armaturilor fasonate. Firma a alocat atat in 2011, cat si in exercitiul financiar curent, 0,5% din cifra de afaceri pentru activitatea de cercetare/dezvoltare. Informatii suplimentare, la www.concivia.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter