RO EN
Coșul este gol

CONCAS SA: S-a aprobat vanzarea unor active de minimum 7,4 milioane de lei

Societatea Concas SA - Buzau a inregistrat o scadere de peste 55% a cifrei de afaceri din primele noua luni din 2013, fata de intervalul anterior de referinta. Acest indicator financiar s-a diminuat, astfel, de la valoarea de 38,8 milioane de lei, inregistrata in intervalul ianuarie-septembrie 2012, la cea de 17,2 milioane de lei, raportata recent. Totodata, in perioada mentionata, veniturile totale ale firmei au consemnat un declin de la 44,5 milioane de lei la 31,6 milioane de lei. In conditiile date, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) de la jumatatea lunii octombrie a.c., s-a aprobat - aproape cu unanimitate de voturi - vanzarea, inchirierea sau gajarea mai multor active, in vederea acoperirii datoriilor sau garantarii lucrarilor de constructii-montaj. “Consiliul de Administratie a companiei a decis vanzarea unor terenuri (si a constructiilor edificate pe acestea) cu o suprafata insumata de 94.203 mp, a caror valoare minima a fost estimata la peste 7,4 milioane de lei. De asemenea, pentru varianta inchirierii proprietatilor mentionate au fost stabilite valori cuprinse intre 0,5 euro/mp si 2,5 euro mp, in functie de categoria cladirilor / terenului, amplasament si suprafata”, a declarat Vasile Serdin, director economic al Concas SA. 
In momentul luarii deciziilor respective, liniile de credit deschise si scrisorile de garantie bancara ale societatii Concas SA insumau 17 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.concas.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter