RO EN
Coșul este gol

ASTALDI: Contributie pozitiva a proiectelor din Romania la afacerile grupului

Lucrarile de constructie la pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii, la tronsonul de autostrada Sibiu-Orastie, la extinderea liniei de metrou din Bucuresti (Magistralele 4 si 5) sunt numai cateva din proiectele care au contribuit la cresterea cu 24,5% a portofoliului de comenzi ale grupului italian Astaldi in primele noua luni ale anului in curs. Astfel, in pofida unei scaderi de 3,2% a afacerilor din intervalul analizat, pana la 1,73 miliarde euro, perspectivele pentru perioada urmatoare sunt pozitive, avand in vedere majorarea valorica a contractelor firmei, la 12,7 miliarde euro. Potrivit informatiilor incluse in cel mai recent raport financiar al grupului, daca se iau in considerare toate proiectele castigate de companie, dar pentru care nu au fost incheiate, inca, contracte, valoarea totala a comenzilor Astaldi depaseste 22 miliarde euro. Datele corespunzatoare trimestrului al treilea al anului in curs indica, de asemenea, o scadere usoara a incasarilor, pana la 574,7 milioane de euro.
Subsidiara locala a grupului italian a raportat, in 2012, afaceri de 140,8 milioane de euro, in crestere cu 80,7% fata de nivelul de 77,9 milioane de euro inregistrat cu un an in urma. Informatii suplimentare, la www.astaldi.com
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter