RO EN
Coșul este gol

ZIEGLER Holzindustrie preia compania HS Timber Productions Sebes

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Ziegler Holzindustrie GmbH & Co. KG intentioneaza sa preia HS Timber Productions Sebes SRL si activele aferente activitatii de exploatare a unei centrale termice pe biomasa ale HS Timber Productions Reci SRL.
Ziegler Holzindustrie GmbH & Co. KG, din Germania, se ocupa cu taierea si rindeluirea lemnului. Compania face parte din Grupul Ziegler, ce activeaza in industrii variate: prelucrarea lemnului, logistica, constructii de case din lemn, comert cu busteni, inginerie, decoratiuni, gastronomie/domeniul hotelier, media.
HS Timber Productions Sebes si HSs Timber Productions Reci, parte din grupul HS Timber,sunt implicate in prelucrarea de produse din lemn.
Activele aferente activitatii de exploatare a unei centrale termice pe biomasa, care urmeaza sa fie achizitionate de la HS Timber Productions Reci de catre Ziegler Holzindustrie, sunt situate in incinta HS Timber Productions Sebes SRL.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. 21/1996, aceasta operatiune este o concentrare economica ce trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter