RO EN
Coșul este gol

EGGER: Prezinta la targul Interzum din Koln o serie de produse noi

EGGER prezinta la targul Interzum din Koln o serie de produse si servicii noi, sub motto-ul “Think without limits”. Vor fi prezentate noile tendinte in materie de decoruri pentru industria mobilei, precum si noul Camion EGGER, care va face un circuit in Europa. Prezenta EGGER la editia din acest an la targul Interzum evidentiaza produsele, design-ul si serviciile performante, precum si aplicabilitatea acestora. Spatiile amenjate de EGGER in hala 6 (standurile A070 si B071) ocupa aproximativ 450 m2 si prezinta gama completa de servicii si produse intr-o varietate de aplicatii. Modelul pentru standul de expozitie este cladirea administrativa EGGER din Radauti (Romania), care este realizata aproape exclusiv din produse EGGER. Durabilitatea cladirii a fost confirmata prin certificarea cu aur DGNB (Societatea Germana pentru Constructii Durabile). O alta atractie este noul Camion EGGER, care va fi prezentat pentru prima data la Interzum.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter