RO EN
Coșul este gol

Normativul privind securitatea la incendiu a constructiilor este in dezbatere publica

Proiectul de act normativ referitor la securitatea la incendiu a constructiilor (Ordin pentru aprobarea reglementarii tehnice "Normativ privind securitatea la incendiu a constructiilor, indicativ P 118/1-2022") a fost lansat in dezbatere publica, pe site-ul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA). Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa MDLPA din Bd. Libertatii nr. 16, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti, sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 8 decembrie 2022.
Prezentul normativ stabileste principalele conditii, performante si niveluri de performanta pentru constructii, astfel incat acestea sa indeplineasca cerinta fundamentala "securitate la incendiu", in conformitate cu Legea nr. 10/1995, privind calitatea in constructii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Masurile prevazute au caracter minimal si nu sunt limitative.
Dupa incheierea procesului de consultare si avizare, reglementarea tehnica "Normativ privind securitatea la incendiu a constructiilor, indicativ P 118/1-2022", va fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei cu intrare in vigoare la 30 de zile de la data publicarii si va fi postata pe pagina de internet a MDLPA, la rubrica Dezvoltare teritoriala/ Constructii/ Reglementari tehnice. La data intrarii in vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului lucrarilor publice si amenajarii teritoriului nr. 27/N/07.04.1999 pentru aprobarea reglementarii tehnice "Normativ de siguranta la foc a constructiilor, indicativ P 118-1999", publicat in Buletinul Constructiilor nr. 7/1999, isi inceteaza aplicabilitatea.

Documente atasate

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter