RO EN
Coșul este gol

Mitiska REIM si-a vandut portofoliul de retail din Romania grupului LCP

PeliPartners a asistat Mitiska REIM in cea mai mare tranzactie de real estate a anului 2023, procesul de vanzare a celor 25 de parcuri de retail detinute in Romania, catre LCP Group, parte a M Core. 
"Le multumim partenerilor nostri de la Mitiska REIM pentru cei 8 ani de colaborare si suntem incantati ca le-am fost alaturi in cea mai mare tranzactie de real estate a anului 2023 in Romania si una dintre cele mai mari din CEE. Am fost alaturi de Mitiska REIM de la achizitia  pachetui complet de actiuni, la dezvoltarea continua a parcurilor de retail, procesul de refinantare a portofoliului si actuala iesire din Romania”, a declarat Oana Badarau, Partner, Head of Real Estate & PPP PeliPartners. 
Echipa PeliPartners pentru aceasta etapa a proiectului a fost formata din Oana Badarau (Partner), Madalina Fildan (Managing Associate), Delia Lepadatu (Senior Associate) Alexandra Ionita (Managing Associate), Ioana Waszkiewicz (Senior Associate), Oana Bucsa (Managing Associate), Antonia Nica (Senior Associate) si Denisa Frincu (Senior Associate).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter