RO EN
Coșul este gol

MEEMA propune programul Electric-Up, cu un buget de 200 milioane de euro

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) a propus, in sedinta de Guvern de ieri, in prima lectura, o ordonanta de urgenta pentru aprobarea Programului Electric-Up, cu un buget de 200 de milioane de euro. Acesta va fi implementat in cadrul Planului National de Investitii si Relansare Economica "Recladim Romania" si a fost creat in sprijinul IMM-urilor pentru finantarea investitiilor acestora in surse de energie regenerabila.
"Ministerul Economiei a propus in prima lectura o ordonanta de urgenta pentru aprobarea Programului Electric-Up. Este vorba despre o schema de finantare a investitiilor realizate de IMM-uri pentru dotarea acestora, pentru achizitia, instalarea de echipamente pentru producerea energiei electrice prin panouri fotovoltaice, precum si pentru achizitia de statii de incarcare a vehiculelor electrice", a declarat Ionel Danca, seful Cancelariei primului ministru, la finalul sedintei de ieri a Executivului.
Valoarea maxima a sprijinului este de 100.000 de euro, in cadrul acestui program, iar schema beneficiaza de un buget de 200 de milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter