RO EN
Coșul este gol

Cifra de afaceri de 267 milioane de lei pentru Dafora SA, in 2008

Conform rezultatelor preliminate, compania Dafora SA, din Medias (judetul Sibiu), a inregistrat - in 2008 - o cifra de afaceri de 267,4 milioane de lei, in scadere fata de 2007, cand nivelul vanzarilor a fost de aproximativ 295 milioane de lei. "Ritmul de crestere a veniturilor a fost redus in a doua jumatate a anului trecut, din cauza diminuarii volumului de lucrari (in constructii) contractate cu diversi antreprenori (in special pe piata imobiliara, pe fondul unei regresii in acest sector la nivel mondial).
Avand in vedere actuala criza economico-financiare, am reusit o performanta operationala cu 1% mai mare in 2008 (comparativ cu 2007), in conditiile consemnarii unei cifre de afaceri cu 9% mai mica anul trecut fata de 2007. Aceasta realizare a fost posibila prin folosirea de utilaje/echipamente performante (ca rezultat al implementarii, in ultimii ani, a unui proces investitional eficient) si datorita trainingurilor in vederea perfectionarii personalului, programe care va continua si in 2009", au declarat reprezentantii firmei. Informatii suplimentare, la www.dafora.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter