RO EN
Coșul este gol

MDLPA: Cereri de finantare de 500 milioane euro pentru proiecte, prin Valul Renovarii

Au fost depuse, in prima ora de la lansarea proiectelor, cereri de finantare pentru 500 de milioane de euro din bugetul total de 2,8 miliarde al Valului Renovarii, componenta a Planului National de Redresare si Rezilienta, gestionat de Ministerul Dezvoltarii.
In conformitate cu reglementarile si ghidurile solicitantului publicate, Ministerul Dezvoltarii a lansat astazi, 1 aprilie, la ora 10:00, apelurile de proiecte pentru eficientizarea energetica, securizarea seismica si in caz de incendiu a blocurilor de locuinte si a cladirilor publice.
Cererile de finantare pot fi depuse exclusiv online, de catre autoritatile publice, pe site-ul ministerului: www.mdlpa.ro/investitii/PNRR
In prima jumatate de ora, au fost inregistrate primele 100 de cereri de finantare, iar, dupa o ora, valoarea cererilor depuse s-a ridicat la 500 de milioane de euro – anunta ministrul dezvoltarii, Cseke Attila.
Numarul cererilor primite si fondurile disponibile ramase pot fi consultate, in timp real, pe pagina ministerului: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget
Dupa cum este cunoscut, prin Planul National de Redresare si Rezilienta, Ministerul Dezvoltarii finanteaza investitii in eficientizarea energetica si asigurarea sigurantei seismice a blocurilor de locuinte si a cladirilor publice. Este cel mai mare apel de proiecte lansat pana acum, cu cea mai mare finantare din PNRR.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter