RO EN
The cart is empty

CESAL SA estimeaza o majorare de 75% a vanzarilor de adezivi in 2013

Producatorul de adezivi, mortare uscate si vopsele Cesal SA - Oradea estimeaza o crestere de peste 30% a afacerilor in acest an, pana la nivelul de 8 milioane de euro, dupa ce in 2012 a inregistrat incasari totale de 6 milioane de euro, iar in 2011 de 4 milioane de euro. In ceea ce priveste vanzarile de adezivi, acestea au consemnat o majorare de 50% in 2012 fata de anul anterior, pentru 2013 fiind prognozata  o crestere de pana la 75% a afacerilor diviziei respective. "Consideram ca piata de adezivi si mortare uscate s-a diminuat cu aproximativ 10% anul trecut, insa pentru 2013 anticipam ca programul de termoizolare a blocurilor de locuinte va duce la o dezvoltare de 10%-15% a livrarilor", a declarat Ioan Gadalean, director general al Cesal SA. Principala piata de desfacere pentru producatorul de materiale de constructii a fost reprezentata de regiunea Transilvaniei, cel mai bine vandut material fiind adezivul pentru polistiren tip 2 in 1, ce poate fi utilizat atat ca adeziv, cat si ca masa de spaclu. Pentru anul in curs, conducerea companiei are in vedere realizarea de investitii in vederea modernizarii fabricilor detinute pe plan local, obiectivul principal al acestora fiind reprezentat de cresterea gradului de utilizare a capacitatilor de productie si consolidarea pozitiei marcii Cesal in Romania.
Firma Cesal SA este, din anul 2010, membra a grupului polonez Atlas, pana in 2015 grupul stabilind un buget de investitii de 8 milioane de euro pentru filiala din tara noastra. Compania Atlas este unul dintre cei mai importanti producatori de mortare uscate din Europa, cu afaceri anuale de peste 250 milioane de euro. Grupul detine 13 fabrici in Polonia (in cadrul carora lucreaza peste 2.000 de angajati) si beneficiaza de o prezenta semnificativa in Europa de Est. Informatii suplimentare, la www.cesal.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter