RO EN
The cart is empty

ROVESE: Credit de 35,5 milioane de euro pentru extinderea unei fabrici

Producatorul polonez de obiecte sanitare Rovese (fosta companie Cersanit) va contracta un credit in valoare de 35,5 milioane de euro de la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru restructurarea, modernizarea si extinderea unei fabrici din Federatia Rusa, situate in localitatea Syzran din regiunea Samara. Unitatea, denumita Syzranskaya Keramika, necesita realizarea unor interventii pentru marirea capacitatii de productie pentru a raspunde cererii de obiecte sanitare aflate in crestere rapida in regiune. Acordul semnat cu BERD va promova, de asemenea, investitiile straine din Federatia Rusa. "Atat comertul transfrontalier, cat si investitiile si cooperarea intre tarile din estul Europei sunt deosebit de importante pentru dezvoltarea ulterioara a regiunii. Acordul de imprumut demonstreaza potentialul si optimismul antreprenorilor polonezi de a investi in strainatate intr-un moment in care economia Poloniei se afla pe un trend ascendent, in pofida crizei economice", a declarat Frederic Lucenet, director de productie si servicii in cadrul BERD.
Cersanit activeaza, de la jumatatea lunii ianuarie 2012, cu denumirea Rovese, dupa ce actionarul majoritar al firmei, Michal Solowow (ce detine 48,1% din titluri), a sugerat schimbarea denumirii firmei in scopul unei mai bune pozitionari pe piata in viitor. Informatii suplimentare, la www.rovese.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter