RO EN
The cart is empty

PITESTI: Investitii de 165 milioane de euro in dezvoltarea retelelor de apa

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti va gestiona proiecte de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare din judetul Arges in valoare de 164,68 milioane de euro, finantate prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Cea mai mare parte a fondurilor va fi directionata catre investitii in municipiul Pitesti, valoarea acestora depasind 75 milioane de euro, din care 63,46 milioane de euro se vor aloca pentru retelele de conducte, iar 12 milioane de euro vor fi utilizati pentru modernizarea statiei de epurare din Pitesti.
In total, proiectul prevede extinderea retelei de aductiune a apei potabile cu 18,27 km si reabilitarea a 16,68 km de conducte existente, construirea de conducte de transport al apei potabile cu o lungime totala de 18,55 km, executia a 7 rezervoare de inmagazinare a apei potabile si reabilitarea altor 10 unitati, extinderea retelei de distributie a apei potabile cu 49,91 km si reabilitarea altor 63 km de conducte, construirea a doua statii de epurare a apelor uzate si modernizarea/ extinderea altor patru asemenea obiective, precum si extinderea retelei de canalizare cu peste 254 de kilometri de conducte si reabilitarea altor 35 km.
Studiul de fezabilitate pentru realizarea acestor investitii a fost deja realizat si prezentat public in vederea promovarii documentatiilor necesare obtinerii finantarii prin POIM 2014-2020. Documentul include toate lucrarile pe care autoritatile locale impreuna cu operatorul regional Apa Canal 2000 SA Pitesti le-au considerat necesare pentru indeplinirea cerintelor de mediu asumate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter