RO EN
The cart is empty

AMBIENT SA implineste 19 ani de existenta pe piata din Romania

Ambient, unul dintre liderii pietei autohtone de comert cu materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare, implineste 19 ani de existenta pe piata din Romania. Astfel, daca anul trecut, compania ajungea la varsta maturizarii (18 ani), fiind recent trecuta printr-un proces de reorganizare si repozitionare a propriului business, acum, Ambient si-a obtinut stabilitatea si reconfirma promisiunile realizate fata de clientii si partenerii sai. "Anul trecut am sarbatorit «majoratul» Ambient, realizand si un bilant al tuturor momentelor foarte bune dar si dificile care au format compania si echipa aflata la conducerea ei pe tot parcursul celor 18 ani. Dar cel mai important lucru de care suntem mandri la cea de a nouasprezecea aniversare este ca am reusit sa folosim toata aceasta experienta tocmai pentru a deveni mai buni in ceea ce facem pe piata din Romania: avem un business sanatos si in crestere de la an la an, orientat catre client si sustinut de o echipa profesionista de top management", a declarat domnul Ioan Ciolan, Directorul General al Ambient.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter