RO EN
Coșul este gol

SCHINDLER: Predare de stafeta, la cel mai inalt nivel

 
Alfred N. Schindler, director executiv si presedinte al consiliului de administratie al Schindler Group - unul dintre cei mai mari producatori internationali de ascensoare si scari rulante - a anuntat, cu ocazia unei conferinte de presa organizate la Lucerne - Elvetia, intentia de retragere din functiile manageriale pe care le detine in prezent. Pozitia sa va fi ocupata, cel mai probabil, de Jürgen Tinggren - actualul presedinte al diviziei de lifturi si scari rulante.
 
Alfred Schindler, presedinte al Schindler Group: "Ca urmare a vanzarii pachetului majoritar de actiuni detinut de holdingul nostru in cadrul companiei de distributie ALSO Group, Schindler Holding a devenit un competitor «pur» pe piata mondiala a lifturilor. Aceasta afirmatie se bazeaza pe faptul ca au fost finalizate toate actiunile de tip «spin-off» ce au vizat desprinderea treptata de activitatile conexe. Avand in vedere aceste aspecte, in prezent nu mai are sens mentinerea unui sistem dublu de administrare a afacerii. Voi pastra functia de presedinte al Consiliului Director si a Comitetului Executiv al Consiliului Director, avand responsabilitati in domeniul supervizarii activitatii companiei".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter